Nina Loff og Simon Martin elsker at lave mad og blive udfordret. Derfor har de opfundet pop-up restaurant på Krusmølle med forskellige temaer hver gang. Fredag aften var temaet streetfood - en rejse jorden rundt i mad.
Copy link address
Mette Christine Schulz , mcs@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Rygeost rørt med fennikel, sennep, citron og salt og serveret med rugbrødscrust med hasselnødder samt gulerod, radise og asparges. -
Kold spanskinspireret tomatsuppe lavet som ispind. -
Alle otte retter blev anrettet i loen foran gæsterne, så de kunne følge med i arbejdet. Foto: Mette Christine Schulz -
Der blev gjort meget ud af at anrette maden som her ved fish and chips. Foto: Mette Christine Schulz -
Fish and chips med serveret med det lille tip om at huske at dryppe lidt eddike på, inden man spiser retten. Foto: Mette Christine Schulz -
Der kom godt gang i grillen, da Simon Martin skulle lave brasiliansk kød og majskolber. Foto: Mette Christine Schulz -
Desserttallerkenen var et overflod af lækre delikatesser. Ispind lavet af to cookies med nøder og chokolade med hjemmelavet is af hindbær og rabarber, en blondie, som er en lys brownie, en macarone, en skumfidus med chokolade og syltede rabarber. Foto: Mette Christine Schulz -
Brasiliansk kød med majskolbe og avocadosalsa a'la Geest. Foto: Mette Christine Schulz -
Værterne Nina Loff og Simon Martin var i hopla og have tid til at drille hinanden og få gæsterne til at grine. Foto: Mette Christine Schulz -
Peberfrugt med cherrytomater, chorizopølse og feta samt pesto lavet af persille og balsamico. Foto: Mette Christine Schulz -
Bræt til to med indisk kartoffel med chili og gurkemeje samt kokoscreme med mynte, vietnamesiske forårsruller med fiskesauce og svinekødsspyd med kraftig sauce. Foto: Mette Christine Schulz -
Tom Yum suppe - stærk thailandsk suppe med rejer. Denne aften var nudlerne erstattet af kinaradise og med butterdejsbrød a'la Geest. Foto: Mette Christine Schulz